Vi søker utviklere!  

I Norkart er du med på å automatisere Norge – ikke i teorien – men i virkeligheten. Vi jobber med et bredt spekter av spennende kunder fra privat næringsliv til offentlig sektor. Vi er en markedsledende system- og dataleverandør innenfor kommunalteknisk sektor, noe som gjør at våre løsninger påvirker hverdagen til svært mange personer. 

Vi ser etter deg som har noen års erfaring som systemutvikler eller er nyutdannet. Det er viktigere at du er en pådriver for teamets suksess enn at du kan spesielle teknologier. Du vil gjerne påvirke beslutninger, både tekniske og kommersielle. Vi forventer at våre systemutviklere er like opptatt av en god forretningsmodell som en god deploy-løype. 

Hva du vil gjøre hos oss 

 • Jobbe som systemutvikler i et team av utviklere, designere, forretningsutviklere og markedsansvarlige 
 • Skrive kode som andre vil glede seg til å kode videre på 
 • Lage systemer som er designet for å integreres av andre 
 • Sørge for at vi utnytter de beste mulighetene i Azure og cloud generelt. 
 • Lage skalerbare og robuste løsninger hvor logger og innsikt er like viktig som brukerdesign 
 • Være en del av et stort teknologimiljø med lidenskap for å gi hverandre kunnskap 
 • Lage vår neste suksess ved å veilede sommerstudenter eller delta på innovasjonsprosjekter, konferanser eller hackathons 

Hvem er du? 

 • Du har erfaring med teknologier som JavaScript, React og .NET 
 • Du har gjerne praktisk erfaring med Azure 
 • Du har fokus på strukturert og lesbar kode 
 • Du balanserer godt mellom teknisk perfeksjon og «time-to-market» 
 • Du automatiserer utvikling som førstevalg og er gjerne en ambassadør for continuous delivery og automatisert testing 
 • Du er mer opptatt av teamets suksess enn din egen 

 Om oss 

Kulturen vår er uformell, åpen og lærevillig. Vi har et godt og inkluderende arbeidsmiljø med fleksibel arbeidstid, konkurransedyktig lønn, overskuddsdeling og gode pensjons- og forsikringsordninger. Vi har også et bedriftsidrettslag som arrangerer spennende turer og har årlige samlinger med ansatte fra alle kontorstedene våre. Vi verdsetter personalutvikling og investerer mye i tett oppfølging, sertifiseringer, kurs, konferanser og eksterne kompetansepartnerskap. 

 Hovedtyngden av våre 180 ansatte er ingeniører, sivilingeniører eller har doktorgrad. Vi har kontorer i Sandvika, Trondheim, Bergen, Kristiansand og Lillehammer. Som utvikler er Trondheim, Lillehammer og Sandvika aktuelle kontorsted. 

Vi er en programvare- og dataleverandør som digitaliserer og forenkler hverdagen. Med landets mest komplette datavarehus – gir det oss uendelig med muligheter for våre nysgjerrige teknologer og forretningsutviklere. Vi utvikler alt fra løsninger som brukes av forsikringsbransjen for å analysere hvilke bygg som er skredutsatt – til produksjon av detaljerte 3D-modeller av en by, som hjelpemiddel for byplanlegging. Våre kunder er kommuner, offentlige aktører og private bedrifter, og vi er spesialister på kommunalteknikk, plan- og geodata og eiendomsinformasjon. Sammen med innovative kunder og samarbeidspartnere – leverer vi smarte løsninger som bidrar til en enklere hverdag. 

Norkart – sammen skaper vi smartere samfunn. 


Conectați și trimiteți o înregistrare de interes

Inapoi la locuri de munca vacante