Bli med å skape et smartere samfunn!

I Norkart er du med på å automatisere Norge – ikke i teorien – men i virkeligheten.  Kundene våre kommer fra et bredt spekter av ulike bransjer, fra privat næringsliv til offentlig sektor. Vi er en markedsledende system- og dataleverandør innenfor kommunalteknisk sektor, noe som gjør at våre løsninger påvirker hverdagen til svært mange personer. Dette gjør at vi har et skarpt fokus på å forenkle, forbedre og fremfor alt automatisere, slik at mennesker frigjøres til å gjøre meningsfylt arbeid. Vårt siste bidrag til dette er en digital byggesøknadsløsning. Sammen med innovative kunder og samarbeidspartnere – leverer vi smarte løsninger som bidrar til en enklere hverdag 

Norkart – sammen skaper vi smartere samfunn.


Vi utvikler etter et smidig tankesett og dyrker DevOps-kultur og -metodikk. Løsningene våre driftes i Azure – hvor vi nyttiggjør oss av ‘infrastructure as code’ for utrulling samt Azure sitt brede tjenestespekter for å raskt kunne levere gode og solide løsninger. Back-end bruker vi .NET Core og skriver kildekoden i C#. Front-end jobber vi med TypeScript og React. Les mer om teknologien vi bruker på norkart.no/tech.

Om deg

 • Er du en utvikler med lyst til å lære? 
 • Har du lyst til å være med på å lage systemer som påvirker alles hverdag? 
 • Vil du være med på å automatisere Norge?

Med en bred portefølje av kunder innen både privatmarkedet og kommunesektoren har vi et skarpt fokus på å forenkle, forbedre og fremfor alt automatisere, slik at mennesker frigjøres til meningsfylt arbeid.

Vi ønsker deg som elsker å kode moderne software i Azure og på web. Du trenger ikke ha lang erfaring, men bør kjenne til de vanligste rammeverkene innenfor webutvikling og gjerne ha gjort noen prosjekter fra før. Det aller viktigste er at du er engasjert og brenner for å jobbe sammen med andre i team for å utvikle gode og intuitive løsninger.  

Hos oss starter du rett i et etablert utviklerteam med tett oppfølging det første året ditt. Vi får gode tilbakemeldinger på vår mottakelse og opplæring av unge og nyutdannede og ser gjerne etter ambisjonsrike personer som vi tilbyr gode muligheter for å utvikle seg i stillingen, og i selskapet.

Du vil jobbe sammen med andre utviklere i et team i vårt svært kompetente miljø i Sandvika eller på Lillehammer. Det er teamet som leverer, slik at utviklingsoppgavene vil være varierte. Det aller viktigste er at du er engasjert og brenner for å jobbe i team for å utvikle Norkart sine løsninger videre på nye teknologiske plattformer. 

Du ser etter de gode og intuitive løsningene for sluttbrukeren. Du brenner for å automatisere det du kan automatisere i utviklingsprosessen, og liker å strukturere og refactore koden etter hvert som kodebasen vokser. Du ser fordelene i hverdagen med god kvalitet på koden

Hva vi ser etter i deg: 

 • Du har 1-3 års erfaring, eller kommer rett fra relevant utdannelse på høyskole eller universitet 
 • Erfaring med eller lyst til å lære
  • Javascript, HTML+CSS og generell frontend-utvikling – gjerne med React/Redux 
  • Azure og .NET.
 • Kjennskap til ett eller flere av de mest vanlige rammeverkene for webutvikling 
 • Lyst til å kommunisere innenfor og utenfor teamet for å finne gode løsninger 
 • Evne til å balansere mellom løsningen som er riktigst og den som er raskest 

Arbeidssted: Sandvika eller Lillehammer.

Spesifiser hvilket kontor du ønsker å jobbe på i søknaden.

 

Må beherske norsk godt, både skriftlig og muntlig

Good oral and written communication skills in Norwegian are required

 

 

Ansettelsestype Fast stilling
Arbeidstid Heltid
Tiltredelse Etter avtale
Antall ledige stillinger 3
Arbeidsomfang 100 %
Sted Sandvika og Lillehammer
Fylke Viken
Land Norge
Referansenummer 2020/10
Kontakt
 • Hilde Ødeby, 91786131
Publisert 10.12.2020
Søknadsfrist 01.03.2021

Tillbaka till lediga jobb